Tanítás

Szeretnél énekelni, vagy zongorázni tanulni? Akár kezdő vagy, akár már képzett zenész, szeretettel várlak a hét öt napján az Etele térnél. Az óráim általában 60 percesek, az időbeosztásom rugalmas, az órákat megegyezés szerinti időpontokban tudjuk tartani.

Érdeklődni személyesen ezen az e-mail címen, vagy az oldal alján megadott elérhetőségeken tudsz.

Reni

Renata gave me singing classes for about nine months and I really enjoyed them. Anytime I made a mistake she knew exactly how to correct me in a simple but clear language (in English). She is also a good accompanist, which is very appreciable for singers. She is very nice to students, always smiling, and the most important: patient… I had studied in a conservatory in France before but I really think I have improved my skills in Budapest, thanks to her!

Damien

Reni egy nagyszerű énektanár és pedagógus. Az ő segítsége nélkül nem sikerült volna a Billy Elliot casting. Türelemmel, szeretettel és hozzáértéssel segített és tanított engem. Mindenkit akit érdekel az éneklés annak nagyon ajánlom Reni hozzáértő munkáját.

John

Nagyon szeretem Reni óráit, sokat fejlődtem a kezei között. Ma már olyan dalokat gyakorlunk, amelyekről elsőre azt hittem, sosem fogom tudni elénekelni. Mindig kedves és felkészült, de szigorú, ha kell. Rendkívül rugalmas. Nem erőltet semmit, csak a tiszta hangokat! A terhességem során is végig tudtam nála énekelni, és most már az egy éves kisfiammal együtt járunk Reni óráira. Amint Gergőke nagyobb lesz, Renitől fog megtanulni zongorázni!

Noémi

A Göncz-Kayamar duó

Magyaróvári Viktor (Kayamar) zeneszerző- és hangművész. Munkáját az teszi kiemelkedővé, hogy három és fél oktávos hangterjedelme már-már emberfeletti (logaritmikus) hallással párosul. Kayamar neve a T-Mobile számára 2011-ben készített díjnyertes reklámzenének, vagy a 2015-ös londoni Noice Festival-on aratott hangos sikernek köszönhetően vált szélesebb körben ismertté.

A két feltörekvő tehetség még a Zeneakadémián találkozott, mely után 2014 tavaszán közös, könnyű zenei projektbe fogott. Fellépéseik során úgynevezett looper pedált használnak, amellyel Kayamar sávonként felveszi és végtelenítve visszajátsza az élőben acapella rögzített zenei alapot. Ez komoly precizitást és intonációs pontosságot igénylő feladat, ezért világ szinten is csak kevés művész vállalkozik erre professzionális szinten.

Műsoruk - a saját számokon túl - egyaránt tartalmaz örökzöldeket, pop-slágereket, jazzt, improvizációkat, komoly- és könnyűzenei elemeket. Műsoruk flexibilitása és egyedi hangtechnikai összeállításuk révén akár extrém helyszíneken is meg tudnak jelenni, az illusztris eseményektől a városligeti utcazenéig.

Életrajz

Az ajkai születésű énekesnő már 15 évesen komoly sikereket ért el különböző ifjúsági zongora- és szavalóversenyeken. Még be sem fejezte a gimnáziumi tanulmányait, amikor már rendszeres egyéni fellépője volt különféle városi szervezésű amatőr rendezvényeknek, mint például az Ajkai Bányász Fúvószenekar műsorai, vagy a 2008-as Rómeó és Júlia előadás. 2009-ben 18 évesen - évfolyamja legfiatalabbjaként - vették fel a Zeneakadémiára, ahol Nádor Magdától tanulta a klasszikus éneket.

Tanulmányainak utolsó évében, 2011-ben alapító tagja volt a MoltOpera társulatnak. Ennek köszönhetően a közönség újra szólista szerepben hallhatta, de immár professzionális körülmények között. A csillogó hangú, lírai szoprán énekesnő a társulattal többek között fellépett a Sziget Fesztiválon, a Művészetek Palotájában, de a Magyar Állami Operaházban is. Alakította Zerlina és Pamina szerepét Mozart Varázsfuvolájában, illetve Lucy-t Menotti: A Telefon című darabjában.

A társulattal az utóbbi években a legfontosabb produkciója Haydn: A Lakatlan Sziget (L'isola disabitata) című darabja, amelyben Silviát, a szigeten nővére (Costanza: Balogh Eszter) által felnevelt naív, de gyönyörű fiatal lányt alakítja. A vígopera a közönség és a kritikusok részéről is nagyon pozitív fogadtatásban részesült. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy eddig 2014-ben óta összesen 16 alkalommal adták elő, többnyire teltházzal.

Renáta gyakran lép fel kórusokkal is, klasszikus- és kevésbé klasszikus művekben egyaránt. Sokan láthatták 2015 decemberében a MoltOpera és az Experidance jóvoltából az Angyalok Kara tagjaként.